Játszószőnyeg

A legjobb játék az újszülötteknek, a játszószőnyeg

Az újszülöttek a születést követően az első perctől elkezdik felfedezni a körülöttük lévő világot. Fontos, hogy a gyereket minél több inger érje már az első hónapokban, így sokkal jobban és gyorsabban tudnak fejlődni, ráadásul az olyan játékokkal, mint a játszószőnyeg, még jól is szórakozhatnak.

Játszószőnyeg ideális választás bármely újszülött számára az első pár hónapban, melynek során javarészt a hátukon fekszenek, így nehezen látják, illetve veszik észre a körülöttük lévő dolgokat, ezért figyelmük elsősorban a felettük lévő tárgyakra korlátozódik. Éppen ezért a játszószőnyeg kiváló választás, mivel a játékhídról különféle színes játékok lógnak le, amik folyamatosan fenntartják a baba érdeklődését, különféle színükkel és alakjukkal. A berio.hu webáruházban kapható játszószőnyegek nagy előnye, hogy a játékok könnyedén levehetők, melynek előnye, hogy a babakocsiban és a kiságyban is játszani tud velük a baba. A játék minden szempontból bababarát, így nyugodt szívvel megvásárolható az újszülöttnek. A játszószőnyeg abból a szempontból is jó választásnak bizonyul, hogy a gyerek le tudja kötni magát, ami a szülőnek nagy segítséget jelent.

A berio.hu webáruházban kapható játszószőnyeg kényelmes, puha, bababarát anyagból készült. Emellett peremes kivitelben kapható, ami azért előnyös, mert így a baba fejlettebb mozgás mellett sem fog lecsúszni vagy legurulni a játszószőnyegről. További előny, leginkább az anyukának, hogy a játszószőnyeg mosógépben is mosható, így egyszerű tisztítani és higiénikussá varázsolni. A játszószőnyeg újszülött kortól használható egészen öt hónapos korig. Ha szeretne bővebben tájékozódni és megtekinteni a kínálatot, akkor mindenképp látogasson el a berio.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!