Tenisz tippek

A legjobb tenisz tippek, hogy te is győztes lehess!

Szenvedélyes tenisz rajongónak tartod magad? Úgy véled meg tudod tippelni, hogy adott meccsnek mi lesz a végkimenetele? Ha a válasz igen, sőt már belevetetted magad a tenisz fogadás világába, akkor érdemes néhány hasznos tippre is szert tenni, hogy ezáltal is növeld a nyerési esélyeket.

Tenisz tippek nagy segítséget jelenthetnek, hogy a mérkőzést követően örömmel konstatáld, újfent sikerült nyerned. A tenisz meccsekre való fogadás során szem előtt kell tartani, hogy a játéktér kültéri vagy beltéri-e, illetve a játékfelület típusát. A legtöbb teniszező jellemzően azt a felületet választja, amelyen jobban képes teljesíteni. Éppen ezért egy-egy online tenisz fogadás során érdemes megvizsgálni, hogy az adott játékosok hogyan viszonyulnak a játékfelülethez. A kemény felület előnye a sebesség. Ilyen felületen jóval egyszerűbb megjósolni a meccs végkimenetelét, így érdemes élő tenisz fogadási stratégiát választani, ami nagyon előnyös tud lenni a tenisz tippek eltalálása során. A kemény pálya kapcsán a leghíresebb versenyek az Australian Open és a US Open.

Ha egy játékost kedvelsz és ennek alapján akarod megtippelni a meccs kimenetelét, akkor érdemes tisztában lenni az aktuális sporttevékenységekkel, valamint a közösségi oldalak hivatalos oldalait is rendszeresen figyelni. Minél több információ birtokában vagy, annál nagyobb eséllyel fogsz tudni helyesen fogadni. Kültéri verseny esetében érdemes tájékozódni az időjárási viszonyokat illetően. A játékosok meccsstatisztikái is sokat segítenek a helyes fogadásban. Emellett azt javasoljuk, hogy fogadj bátran a páros meccsekre is, hiszen az online fogadóirodák viszonylag jó fogadási szorzókat kínálnak a páros mérkőzésekre. Bővebb információkért látogass el a meccslabda.hu weboldalra!