vízlágyító berendezés

A vízlágyító berendezés jótékony hatásai

A vízlágyításra nagy szükség van Magyarországon, ahol főként közepesen kemény vagy kemény víz folyik a csapokból. Ez az óvintézkedés rendkívül nagyban könnyíti meg az emberek életét, ráadásul sok energia és pénz spórolható meg vele.

A vízlágyító berendezés használata által kellemes tapintásúak lesznek a mosott ruhák, kevesebb mosószerre és öblítőre lesz szükség, az energiaszámlák is redukálódnak, és nem kell hatalmas összegeket kiadni a háztartási gépek cseréjére vagy javítására. Az eszköz képes a vízben található kalcium és magnézium ionokat eltávolítani a csapvízből. Ezek az ásványi anyagok az egészségre közvetlen nincsenek káros hatással, azonban megszilárdulásuk után vízkő telepszik meg a csövekben, csapokon, fűtőszálakon, edényeken, még a bojlerben is, melyek amellett, hogy nem nyújtanak esztétikus látványt, megakadályozzák a hosszú távú működést. Mindemellett a kemény víz lehet az okozója a száraz bőrnek, fénytelen, száraz hajnak is, ezért jobb mielőbb orvosolni a problémát.

A vízlágyító berendezés három részből épül fel: vezérlőfejből, gyanta oszlopból és sóoldat tartályból. A vezérlőfej indítja el szükség esetén a regeneráló ciklust és méri az ásványi tartályon átmenő vizet. A gyanta oszlopban történik a csoda, innen már lágy víz távozik a csövekbe, a sóoldat tartályban pedig szintén a vízlágyító berendezés regeneráló funkcióját látja el. A bolt.agroviz.hu oldalon számos érdekesség és részletes leírás található a vízlágyító rendszerek működéséről, valamint karbantartásáról és üzembe helyezéséről. A weboldalon megrendelt vízlágyító berendezések kiszállítása legtöbb esetben ingyenes. Amennyiben a cég általi bekötést és garanciális beüzemelési lehetőséget választja a vásárló, a készülékhez szükséges regeneráló só a géppel együtt kerül kiszállításra, külön költség megfizetése nélkül. A csomagajánlatok menüpontban kedvezményes lehetőségek találhatók a vízlágyító rendszerek szállítására, beüzemelésére. Keressék a bolt.agroviz.hu oldalt bizalommal!