Egyedi csillagtérkép online rendelése egyszerűen!

Készítsen egy nagyon különleges ajándékot szeretteinek, amelyet egy életen át dédelgetni fog. A személyre szabott csillagtérkép bármilyen időpontban vagy helyen rögzíti az ég csillagainak állását. Adjon hozzá személyre szabott üzenetet, hogy az ajándék szuper különleges legyen.

Egyedi csillagtérkép online rendelhető a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát látogasson el ide és tekintse meg csodás ajándékainkat, amikkel meglepheti szeretteit. Készítsen pillanatképet az égbolt csillagairól a különleges éjszakán amit meg szeretne örökíteni. Legyen szó nászéjszakájáról, gyermeke születéséről vagy első csókjáról, örökítse meg magának, vagy készítsen igazán egyedi ajándékot egy különleges családtagnak vagy barátnak. Amikor megadja a különleges nap/éjszaka dátumát rendszerünk egy csillagkatalógus segítségével határozza meg a csillagok pozícióját az adott napon. Ezután pillanatfelvételt készítünk ezekről a csillagokról, hogy létrehozzuk az egyéni csillagtérképet. Az egyéni szöveg hozzáadása és a keretezési lehetőségek kiválasztása után elkészítjük termékét, és közvetlenül Önnek vagy kedvesének szállítjuk!

Egyszerűen adja meg nekünk az esemény dátumát és helyszínét, valamint bármely más kívánt személyre szabást, pl. neveket vagy üdvözlő üzeneteket. Speciális csillagászati szoftverrel határozzuk meg az éjszakai égboltot az adott napon/pillanatban! A személyre szabáshoz egyszerűen adja meg nekünk a megörökíteni kívánt égbolt pillanatának DÁTUMÁT, IDŐT és HELYÉT. Kérjük, küldje el ezt üzenetben minden más üdvözlettel/névvel/üzenettel együtt, amelyet a személyre szabott nyomtatványon szeretne látni. Személyre szabott csillagtérképeinket kiváló minőségű fotópapírra nyomtatjuk, hogy a nyomat hosszú ideig megmaradjon. Kiváló minőségű képkereteink fából készültek és kézzel készítették. További részletekért és információkért nézzen be a csillagokalatt.hu weboldalra.