Masszázs kád

Élvezze a masszázs kád nyújtotta előnyöket!

Habár a hagyományos kádban is kellemes pihenni egy hosszú, fárasztó nap után, azonban össze sem hasonlítható az élmény egy masszázs káddal. A bugyogó víz ellazítja a fáradt izmokat és lelkileg is kiválóan feltölt. Nincs is annál jobb, mint amikor a hidromasszázs kád otthon, a fürdőszobában található meg.

Masszázs kád előnyeit hosszan lehet ecsetelni. Elég csak arra gondolni, hogy a nap végén mennyire kellemes belemászni egy kád forró vízbe és élvezni a vízsugarak áldásos hatásait. Egy tizenöt-húsz perces meleg vizes ejtőzés után az ember úgy érezheti magát, mintha kicserélték volna. Ráadásul nem csupán testileg előnyös a fürdőzés, hanem a lelkileg is nagyon jót tesz. Nagyon kevés olyan ember van, aki nem élvezi a hosszú fürdőzést. Sokan úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint egy szertartásra. Még jobb, ha egy jó könyv társaságában történik a fürdőzés és néhány gyertyát is gyújt a fürdőszobában. Ha már a gyertya fényes fürdőzésnél tartunk, nem mehetünk el szó nélkül a romantikus páros fürdés mellett. Ma már kettes masszázs kádak is kaphatók, így semmi akadálya, hogy kettesben élvezze a vízsugarak általi masszázst.

A hidromasszázs nem csak a romantikus este hangulatát tudja megalapozni, hanem a fizikálisan is jótékony hatással van a szervezetre. A vízsugarak a teljes testet átmasszírozzák, ezáltal élénkítve a vérkeringást és elősegítve, hogy a méreganyagok távozzanak a szervezetből. A fájdalmat is képes enyhíteni a meleg, bugyogó víz, mivel a vízsugaraknak van egyfajta akupresszúrás hatása. Ennek köszönhetően a szervezetben endorfin, azaz boldogsághormon szabadul fel. A mozgásszervi panaszokkal küzdők számára pedig kész áldás a meleg vízben való lazítás. A wellis.hu weboldalon bővebb információkat is megtudhat a minőségi masszázs kádakról.