Glicin kapszula

Glicin kapszula a legjobb áron online!

A glicinről kiderült, hogy hatékony alvássegítő, segít csökkenteni a testhőmérsékletet, az elalváshoz szükséges időt és a nappali álmosságot. Emellett javította a megismerést és elősegítette a pihentetőbb alvást, ahol az ezt használók frissebbnek, tisztábbnak és élénkebbnek érezték magukat.

Glicin kapszula a legjobb áron a vitaminstore.hu weboldalon érhető el, ahol folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat. Tisztán növényi alapú glicint használunk, amely kukoricakeményítő fermentációjából származik. Glicinünkben nem használunk állati eredetű termékeket, például zselatint, szőrt vagy tollakat. Kizárólag növényi eredetű, megújuló alapanyagokat használunk. Bár az aminosavak szintetikus előállítását keményen bírálják a környezetvédő szervezetek az általa okozott vízszennyezés miatt, a természetes aminosavak előállítása nem okoz környezetszennyezést. A glicin aminosavunk tisztasága >98,5% – mindenféle adalékanyag nélkül és mentes a kémiai szintézisből származó maradékoktól, például oldószerektől. A kapszulahéjhoz egyedi készítésű HPMC kapszulákat használunk, amelyek a piacon lévő legtöbb HPMC és pullulan kapszulától eltérően 100%-ban mentesek az olyan vitatott adalékanyagoktól, mint a karragén és a PEG. Ezt a terméket környezetbarát üvegbe csomagoljuk. Sok étrend-kiegészítő, különösen a kollagént tartalmazó étrend-kiegészítő glicint tartalmaznak.

A glicin egy aminosav, amelyet a szervezet fehérjék (különösen kollagén) előállítására használ fel a szervezetben. A glicin pedig a kollagénben leggyakrabban előforduló aminosav, amely – mint azt már tudhatta – egy szerkezeti fehérje, amely segít szervezetünk kötőszövetének, bőrének, hajának és körmeinek a lehető legegészségesebb megőrzésében. Amennyiben többet tudna meg erről, keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.