Fog implantátum

Gyors megoldás, ha fog implantátum beültetésre van szükség!

A fog implantátum beültetés nagyon hosszú, költséges és idegtépő folyamat lehet. Éppen ezért, ha egy fog eltávolításra kerül akkor sokan attól tartanak, hogy egy ilyen bonyodalmakkal teli, fájdalmas és hosszadalmas folyamatnak kell alávetni magát. Szerencsére van ennél jobb megoldás, mégpedig az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer!

Fog implantátum beültetése során érdemes tisztában lenni azzal, hogy nem csupán a hagyományos út létezik! Aki rendelkezik már fog implantátummal, amely hagyományos úton lett beültetve, az tisztában van vele, hogy egyáltalán nem kellemes az odáig vezető út. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer rendkívül gyors, biztonságos és kedvező áru. Ráadásul a fájdalom is jóval kisebb, mint a hagyományos eljárás során. A hagyományos fog implantálás egyik legnagyobb hátránya, hogy akár heteken, hónapokon keresztül kell fogatlanul várni. Márpedig ez a mai rohanó, gyakran külsőségekre építő világunkban hatalmas hátrány, illetve meglehetősen bosszantó. Az Ihde azonnali fogimplantálás elképesztően gyors, akár hetvenkét órán belül korona kerülhet az implantátumra, aminek köszönhetően nem el fogatlanul várni a műcsont gyógyulásra.

A harmadik napot követően már szilárd ételt is lehet rágni. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a harapás érzetétől elszökik. Fontos tudni, hogy a harapástól való elszokás, illetve a fogatlan állapot miatt idővel eldeformálódik az arcforma. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer abban az esetben is alkalmazható, ha a páciens extrém sorvadt állcsonttal rendelkezik, dohányzik vagy cukorbeteg. A páciensek jellemzően nagyon tartanak attól, hogy a beavatkozás fájdalmas lesz. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszerről, akkor látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra!