Jaguár hajformázó

Jaguár fodrászkelléket minden szalonba!

A Jaguár márka már több, mint 90 éve töretlenül van jelen a piacon. A cég dolgozóinak célja, hogy nem csupán könnyebbé, de kényelmesebbé is tegyék a fodrászok számára a hajformázást. Időről időre újdonságokkal állnak elő, innovációkra törekednek, hogy repertoárjukban minden igényt kielégítő eszköztárat tudhassanak.

A Jaguár fodrászkellékeknek a legjobb szalonokban a helyük, hisz egy magas színvonalú hajstúdióban csak első osztályú eszközökkel dolgoznak a frizőrök. Jaguár márkanév alatt széles eszköztár található a fodrászok számára a szepsegcikk.hu weboldalon. A különböző fésűk egyedi sajátosságaikkal kiemelkednek a többi márka közül, s ha valaki nem kívánja egyenként megvásárolni ezeket a kellékeket, beszerezheti a Jaguár által összeválogatott szetteket is, melyek tartalmazzák az összes szükséges darabot egy dekoratív textil tárolóban, ráadásul különböző színekben.

Természetesen a Jaguár termékpalettája nem merül ki a professzionális fésűkben és hajkefékben. A gyártó hajvasalót, borotvapengét, borotvát és különböző ollókat is kínál a piacon. A leginnovatívabb olló talán a melegolló, mely képes lezárni a hajvégeket, így azok nem roncsolódnak, nem úgy, mint a hagyományos ollóhasználatkor, mely során a hajszálak nyitottak maradnak, s ezáltal elvesztik a természetes proteineket és nedvességtartalmukat. Jaguár melegollóval minden hajvágással erős, egészséges és életteli marad a haj. A Jaguár ollók abszolút arra hivatottak, hogy segítsék a szakembereket. A német gyártmányú ollók nem csak képességeikben úttörők, hanem kialakításukban is. A különböző Jaguár ollók alakja úgy került kidolgozásra, hogy a hajszobrászt ne terhelje az egész napos kézben tartása, tehermentesítse a karizmokat. A Jaguár termékek bárki számára tökéletes választás, a szepsegcikk.hu oldalról pedig rendkívül jutányos áron rendelhetők meg. Ne habozzanak! Szereljék fel szalonjaikat a legjobb minőségű fodrászkellékekkel!