Kitartás

Kitartás nélkül nincs siker!

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a siker leginkább attól függ, hogy ki mit hozz otthonról, mi mindennel rendelkezik vagy akár milyen kapcsolatai vannak. Holott ez egyáltalán nem igaz. Egyetlen dolog számít, méghozzá az, hogy te mennyire akarod a sikert, szomjazol-e rá!

Kitartás nélkül teljesen mindegy, hogy mi az álmod, nem fog teljesülni. A sikert sokan egy egyenes, akadálymentes szakaszként képzelik el, azonban ez meglehetősen távol áll a valóságtól. Sokkal helyesebb úgy elképzelni a sikert, mint egy jéghegyet, amelynek a csúcsa kint van az óceánból és jól látható. Viszont nagy részét a víz rejti, amely a kitartó munka, az akadályok, első pillantásra megoldhatatlannak tűnő problémák. Nagyon sokan elindulnak az úton, azonban az első akadályok láttán megriadnak és feladják. Másoknál ez a pont csak később jön el, közvetlenül a cél előtt. Továbbá vannak azok is, akik el sem indulnak, mondván „ez nehéz lesz, úgy sem sikerülhet”. Azok lesznek végül sikeresek, akikben van elég kitartás és a sokadik bukás és újrakezdés után is töretlenül folytatják útjukat.

Amikor azt látod, hogy valaki igazán sikeres, ráadásul úgy, hogy szinte semmit nem kell tennie érte, akkor valószínűleg a jéghegy csúcsát látod, az alját, a kudarcokat, nehézségeket viszont nem. Pedig ott van az is. A kitartás kézzel fogható csodái című könyve egy rendkívül izgalmas motivációs útra hívja az olvasót. Neked is megvan a lehetőséged arra, hogy kitartóan dolgozz magadon és végül felépítsd a saját jéghegyed. Ez a kötet elmeséli a kezdeteket, a nehézségeket és azt, hogy a szerző, hogy vált azzá, aki. Programozás tanár, mérnök informatikus és végül, de nem utolsó sorban sikeres vállalkozó. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a kitartas-csodai.hu weboldalra, ahol megrendelheted a könyvet is!