Kollagén ital

Kiváló minőségű kollagén ital az egészségért és a fiatalos bőrért!

Nem csak az ember, hanem az emlősök szervezetében is a kollagén az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. Nagyon sok biológiai funkcióért felelős, ráadásul a bőr rugalmasságáért, valamint a csontok és az ízületek egészségéért is nagy mértékben felelős.

Kollagén ital minden életkorban hasznos, de főleg az életkor előrehaladtával van rá szükség, mivel a szervezet bár képes természetes módon a kollagén előállítására, azonban idővel egyre kevésbé. Ennek következtében a bőr kevésbé tudja visszanyerni korábbi alakját, vagyis rugalmasságát, így megjelennek az első ráncok, amelyek idővel elmélyülnek. Az olyan ételek, mint például a csontleves tartalmaznak ugyan kollagént, azonban észszerűen belátható, hogy nem lehet mindennap ilyet enni, ráadásul nincs is benne elegendő mennyiségű kollagén, így érdemes étrendkiegészítő formájában bevinni a szükséges mennyiséget. A GyógyVarázs Kollagén Peptid kiváló erre a célra. A kollagén hidrolízisen megy keresztül, vagyis peptidekre van lebontva, ami azért előnyös, mert a szervezet számára így könnyebben tudja hasznosítani, valamint a felszívódás is könnyebbé válik.

Manapság rengeteg kollagén tartalmú étrendkiegészítő kapható, azonban nem mindegyik éri meg az árát. A GyógyVarázs Kollagén Peptidet egész nyugodtan megvásárolhatja és fogyaszthatja, hiszen prémium minőségű, engedélyezett és bevizsgált termék. Az 500 ml-es termékhez mérőedény is jár, ami a pontos adagolást hivatott elősegíteni. A maximális ajánlott napi adag 25 ml, ezt semmiképp se haladja meg. Fogyaszthatja narancslébe, teába vagy vízbe keverve. Ha szeretné megtekinteni a terméket és bővebben tájékozódni, akkor látogasson el a gyogyvarazs.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!