Pénzszámoló gép

Megbízható pénzszámoló gép hamis bankjegy felismerő funkcióval

Azok a helyek, üzletek, vállalkozások, melyek nagy mennyiségű készpénz forgalmat bonyolítanak napi szinten, megoldást kell találjanak a gyors és precíz pénzszámlálásra. Ugyanis a nagy mennyiségű készpénz esetében egyszerű, kézzel való számláláskor nagy esély van a hibázásra, ráadásul a hamis bankjegyek kiszűrésére is gondolni kell.

Pénzszámláló gép nagy mértékben képes megkönnyíteni a munkát, ugyanis nem kell egyesével megszámolni minden bankjegyet, kényesen ügyelve arra, hogy véletlenül se hibázzon vagy rontsa el a számolást. Elég csak betenni a gépbe a bankjegyeket és pár másodperc múltán pontosan tudni fogja, hogy mennyi készpénzt rakott be a gépbe. Ráadásul a pénzszámláló gép olyan extrákra is képes, mely miatt mindenképp jó vételnek minősül. Ha egy igazán precíz, minőségi, megbízható pénzszámláló gépre van szüksége, akkor érdemes a EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológépet választani, amely nem csak megszámolja a behelyezett bankjegyeket, hanem azok valódiságát is ellenőrzi, méghozzá kétféle módszerrel. Ezek a mágneses és UV vizsgálati módszerek.

A magyar forint számlálásakor viszont célszerű kikapcsolni a mágneses vizsgálati funkciót, mivel a magyar bankjegyek nincsenek mágneses biztonsági elemekkel ellátva, ezt pedig a gép hibaként értelmezi és folyamatosan jelezni. Ha viszont ki van kapcsolva a mágneses funkció, akkor nem kell emiatt aggódni, a gép nem jelez hibát, csak megszámolja a betett összeget. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológépkezelői és ügyfél kijelzővel is el van látva, így nem csak Ön, hanem az ügyfél is nyomon követheti a számlálás folyamatát. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a pénzszámláló gépek kapcsán, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!