Toborzás

Munkaerő toborzás a Jobtain segítségével!

A munkaerőhiány nagyon sok céget és iparágat érint, így nem túlzás kijelenteni, hogy általános problémáról van szó. A munkaerőhiányra többféle megoldás létezik, még akkor is, ha a vállalat nem rendelkezik kellő erőforrással a potenciális munkaerő felkutatására, akkor a toborzás jó alternatíva lehet egy humánerőforrás-közvetítő cég bevonásával.

Toborzás nagy segítséget jelenthet, ha a vállalat munkaerőhiánnyal küzd. A Jobtain Kft. mindenképp jó választás, hiszen ez a humánerőforrás-közvetítő vállalat közel húsz éve tevékenykedik a hazai munkaerő-piacon. Ez idő alatt a Jobtain Kft-t nem csupán a stabilitás, hanem a folyamatos fejlődés is jellemezte. Az országban összesen tizenhárom városban található meg Jobtain ügyfélszolgálat, emellett számuk folyamatosan nő. A Jobtain mindent megtesz annak érdekében, hogy a toborzás folyamata gördülékenyen menjen végbe és a partnerek magas szintű szolgáltatásban részesüljenek. Ennek megfelelően a munkavégzéshez elengedhetetlen dokumentumok és bejelentések automatizáltan, fejlett informatikai infrastruktúrával megtámogatva kerülnek intézésre.

Magabiztosan kijelenthető, hogy a Jobtain kiemelkedik a humánerőforrás-közvetítő cégek közül. Ez nem csupán egy légből kapott állítás, ugyanis a belföldi munkavállalók és a partnerek közt végzett közvéleménykutatás eredményei egytől-egyig ezt támasztják alá. Ráadásul a sikereket úgy érte el a cég, hogy a megalakuláskor megfogalmazott értékek nem mentek ennek kárára. A Jobtain Kft. teljes mérték magyar tulajdonban áll. Ha Önnek is munkaerő toborzásra lenne szüksége, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a partner.jobtain.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen! Természetesen a weboldalon az elérhetőségek is fel vannak tüntetve!