Hévíz szállás

Nyugalom, csend, békés atmoszféra, ezt nyújtja a minőségi Hévíz szállás

Az azúrkék színben pompázó, télen-nyáron látogatható Hévízi tó, mindössze egy a számos látnivaló mellett, amiért megéri ide ellátogatni. Hévíz a legkedveltebb magyar városok egyike, amit jól bizonyít, hogy évről-évre számos turista visszatér ide, hogy szórakozzon, lazítson vagy felfedezze a környéket.

Hévíz szállás terén érdemes olyat választani, ami a nyugodt pihenésünket szolgálja az ott tartózkodásunk alatt. Hévíz elsősorban a nyári hónapokban igazán népszerű desztináció, de télen is megéri ide ellátogatni. Különösen a már említett Hévízi-tó vonz rengeteg látogatót. A jól megválasztott szállásnak köszönhetően akár gyalog is könnyen megközelíthetjük a Festetics fürdőházat, illetve a gyógyvíz forrás által táplált tavat. A tóhoz elsősorban a különféle ízületi és mozgásszervi betegségben szenvedők látogatnak el, de mindenki számára hasznos lehet megmártózni a kellemes meleg vízben. Ha a közelben szeretnénk szállást foglalni jó alternatíva lehet a Lorabel Apartmanház. A szállást tökéletesen felszerelt, valamint a közelben számos bolt és étterem található.

Autóval Keszthely és csak pár percre található, ahol a Festetics kastély kihagyhatatlan látnivaló. Természetesen, ha már ott vagyunk akkor a Balatonhoz és érdemes ellátogatni. Nyáron pedig kedvünkre pancsolhatunk, valamint egy finom lángost is érdemes elfogyasztani. A környéken kirándulásra is van lehetőségünk, így az aktív pihenés szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Este pedig a kényelmes apartmanban tudjuk kipihenni a nap fáradalmait. A jól felszerelt kényelmes szállás mindezt lehetővé teszi, hiszen a szállás extra széles, komfortos ágyakkal van felszerelve, melyek orvosi matracot tartalmaznak, így a hátfájdalomtól egyáltalán nem kell tartani.