OKI toner

Oki toner – a nagy mennyiségű irodai nyomtatás alapeleme

Egy irodában rengeteg dokumentum kerül nyomtatásra, melyhez megbízható eszközök szükségesek, ráadásul olyanok, melyek nem igényelnek gyakori karbantartást. Kiváló választás erre a lézernyomtató, ugyanis nyomtatási sebessége jóval gyorsabb a tintasugaras nyomtatóénál, s mivel festékporral töltött toner szükséges a használatához, az a veszély sem fenyeget, hogy a tinta beleszárad a patronba vagy a nyomtatón belüli alkatrészekbe. Márkák sokasága tárul a vásárlók elé, azonban az egyik közkedvelt brand, az Oki, biztosan nem okoz csalódást használóinak.

Oki lézernyomtatóhoz oki toner szükséges, ehhez nem fér kétség. S hogy melyik modellhez melyik toner passzol, az onlinetoner.hu webshop toner keresőjében bárki könnyedén megtalálhatja. Az oki toner gyártói igen széles választékot kínálnak a vevők számára, igyekezve minden igényt kielégíteni. Kiszerelését tekintve különböző oldalkapacitással rendelkező tonerek között válogathatunk, akár a 18000 oldal sem okoz problémát néhány típusnak. Nem véletlen, hogy nagy mennyiségű nyomtatásra mindenképp a lézernyomtatókat javasolják a hozzáértők.

Az oki toner nem csak fekete-fehér dokumentumok nyomtatására alkalmas. A színes tonerek használatával színes sorok is égethetők a papírra. Az onlinetoner.hu oldalon pedig ebből is bőséges a választék. Ezen termékek is változó oldalkapacitással vásárolhatók meg, sőt, aki nem kívánja megvenni egyesével a különböző színű tonereket megteheti a „Csomagajánlatok” menüpontban. Az onlinetoner.hu oldalon nem csak tonerek találhatók, hanem más fontos nyomtatási kellékek is, mint fénymásolópapír vagy fotópapír, de egyéb kiegészítő is fellelhető, így egy rendeléssel letudható a nyomtató feltöltése, rendbetétele. Keressék fel az oldalt és tegyék kosarukba a kívánt terméket, mely akár egy napos szállítási idővel is célba érhet!