Üveggyapot

Üveggyapot, mellyel bárki képes szigetelni!

Az épületszigetelés nem kis feladat, ráadásul a későbbiekben is hatalmas jelentőséggel bír, így nem érdemes rajta spórolni! Azonban, aki nem szeretne külön munkaerőnek pénzt kiadni ezért a munkáért, elvégezheti maga is a szigetelést, csupán jó anyag kell hozzá!

Ez az anyag pedig az üveggyapot! Az üveggyapot abszolút felhasználóbarát matéria. Rugalmas és könnyű súllyal rendelkezik, így egyszerű a logisztikája. Kiszerelései változatosak, bárki számára elérhetőek és gond nélkül használhatóak. A megfelelő méret levágásához mindössze egy késre és egy mérőszalagra van szükség, no meg persze némi elszántságra. Könnyű vele dolgozni, mert rugalmas az anyaga, szépen kitölti a kívánt teret, s vágás közben is lehet takarékosan, anyagfelesleg nélkül használni. Mivel az üveggyapot hő-és hangszigetelő, sokan gipszkarton válaszfalak közé téve használják, mely egy jól felépített szerkezettel minden laikus számára egyszerűen kivitelezhető. Persze igényel némi precizitást, de az odafigyelés mindenképpen megtérül.

Többek között azért is érdemes üveggyapotot használni a hőszigetelésre, mert az anyag tűzálló. Ez azt jelenti, hogy tűz hatására nem csepeg, nem gerjeszt füstöt vagy mérgező gázokat, így biztonságosabb, mint hungarocell társa. Azonban jó tudni, hogy az üveggyapot nem lépésálló! Ez annyit tesz, hogy a puha szigetelés alkalmazása során egy járóréteget is le kell helyezni, például egy padlás esetében. Az üveggyapot minden bizonnyal a legjobb hőszigetelő lehetőség, ami választható manapság. A hoszigetelesjoaron.hu oldalon kedvező árakon juthat hozzá minden megrendelő, s a szállítás, valamint a fizetés feltételeiről is egyszerűen tájékozódhatnak az érdeklődők! Szigeteljék házukat a legjobb minőségű anyaggal, hogy értékét évtizedekig megőrizze!