Yachtparty

Vitorlás bérlés Balatonbogláron- minél távolabb a part, annál közelebb a boldogság

Vitorlázni nem más, mint egy életérzés. Ahogy a nyári nap égeti a bőröd, miközben a csapkodó hullámok vízcseppjei hűtenek, nincs fogható. De igazán romantikus és hangulatos az is, ha a lemenő nap sugarai világítják meg a borospoharak szélét, melyekkel a csodás napra koccintotok.

A fent idézett kép könnyedén valósággá válhat, hisz a vitorlás bérlés Balatonbogláron bárki számára elérhető program. Legyen szó osztálykirándulásról, jegyes fotózásról, vagy csapatépítésről, a kapitányok készen állnak egy csodás élménnyel gazdagítani az érdeklődőket. A hajó már 64 éves tapasztalattal bír a sétahajózás területén. Aki e tény hallatán is bizonytalan, tekintsen meg néhány videót a vitorlásról a yachtparty oldalon található repertoárból, s máris kedvet kap ehhez a feledhetetlen élményhez! A Phoenix tekintélyes méreteinek köszönhetően 30 főt képes kényelmesen befogadni a fedélzetére.

A vitorlás bérlés Balatonbogláron egy lehetőséget nyújt arra, hogy bárhová eljuss, ahol úgy véled megtalálod a boldogságot, a kikapcsolódást, mindezt egy kényelmes yachton, tapasztalt hajóskapitányok gondjaira bízva. A bérléshez szükséges információk megtalálhatók a yachtparty oldalon, s a kapcsolatfelvétel több módja is rendelkezésre áll az érdeklődők számára. Aki személyesen tekintené meg a Phoenix-et, s beszélne a kapitányokkal, a balatonboglári Vitorláskikötőben megteheti, ha megtalálja a dupla kék árbocokat. Ezt a programlehetőséget érdemes az életben legalább egyszer kipróbálni, mert gazán semmi máshoz sem fogható, egyedi és életre szóló tapasztalat! A hajó legénysége arra törekszik, hogy úgy adják át az utazó közönségnek ezt az élményt, hogy az teljesen személyre szabott legyen és megismételhetetlen. Ettől válik olyan különlegessé a vitorlás bérlés Balatonbogláron!