Bérszámfejtő program

Hogyan válasszunk jó bérszámfejtő programot?

Egy jó bérszámfejtő program nagymértékben megkönnyítheti a mindennapi munkavégzést és segíthet, hogy időt spóroljunk meg. Egy régebbi programmal kész rémálom a munka és komolyan megnehezítjük a saját dolgunkat. Ha váltáson gondolkodunk, akkor érdemes több szempontot is szem előtt tartani.

Bérszámfejtő program választás esetén nem könnyű eldönteni, hogy mi az, ami valóban nekünk való. Ha megfontoltan szeretnénk választani, akkor első lépésként javasolt felmérni az igényeket. Mi az, amivel elégedetlenek vagyunk a jelenlegi program kapcsán és mik azok a területek, amelyeken szeretnénk fejleszteni. Nem érdemes pusztán informatikai vagy gazdasági kérdésként kezelni a témát, mert könnyen azzal szembesülhetünk, hogy a döntésünk nem segített, hanem egy újabb problémákat generáló típus mellett tettük le a voksunkat. A Piramis bérszámfejtő program a bérszámfejtés új dimenzióját nyitja meg. Nem csupán egy szoftver, hanem egy teljeskörű megoldás, melynek segítségével optimalizálhatjuk a bérszámfejtési, illetve bérügyintézési folyamatokat.

Nem csak magát a szoftvert, hanem igény esetén akár egyéb modulok beüzemelését is megvalósítják a szakemberek. A vállalati igényekre való testreszabás, minőségi ügyfélszolgálat és az állandó szoftvertámogatás már csak hab a tortán. Ezek a szolgáltatások még egyszerűbbé és gördülékenyebbé teszik a munkát. A szakemberek, akik kifejlesztették a programot a vállalati humáninformatika, illetve a bérszámfejtés területén egyaránt több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Ezáltal garantálható, hogy a program hosszú távon is képes kielégíteni a felhasználók elvárásait. A szakemberek természetesen a beüzemelés folyamata során is folyamatos támogatást biztosít a felhasználók számára.