Derékfájás

Lehetséges a derékfájás kezelése természetes módszerekkel?

A derékfájás sokkal gyakoribb probléma, mint azt sokan gondolnák, ugyanis Magyarországon minden második ember ilyen-olyan módon érintett a problémában. Ennek oka, hogy nem csupán az idősebb korosztály, hanem nagyon sok fiatal is megtapasztalja a deréktájon jelentkező fájdalmakat.

Derékfájás kezelése rendkívül fontos, mivel idővel a probléma nagy mértékben kihat a mindennapokra. A fizikai panaszok előbb-utóbb lelki nehézségeket eredményeznek, melynek eredménye kedvetlenség, levertség és enerváltság. Nem szabad ezt megvárni, gondoskodni kell róla, hogy a derékfájás mielőbb megszűnjön. Sokan fájdalomcsillapító tabletták szedésével igyekeznek kordában tartani a fájdalmat, azonban idővel a sok gyógyszer komoly gyomorégést eredményezhet, ráadásul a tabletták csak a felszívódást követően kezdenek hatni, tehát nem azonnal segítenek. A krémek előnye, hogy helyileg hatnak, azonban gyakran nyomot hagynak a ruhákon, nem kis bosszúságot okozva ezzel. A tapaszoktól sem érdemes túl sok segítséget várni, ugyanis jellemzően csak átmeneti megoldásnak jók.

A Dolixir spray formátumban kapható, melynek nagy előnye, hogy közvetlenül a fájdalom helyén lehet alkalmazni, így célzottan hat. Ennek köszönhetően akár két perc alatt kifejti hatását, szemben a fájdalomcsillapító tablettákkal, melyek esetében minimum fél óra, de inkább egy óra mire érezni lehet a hatásukat. A Dolixir spray teljes mértékben magyar termék, mely olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint az MSM, vadgesztenye, kurkuma, kollagén, rozmaring, kamilla és eukaliptusz. A Dolixir egyszerre akár több helyen is alkalmazható, például hát- és derékfájás esetén egyaránt. A készítmény nem tartalmaz illatanyagot, sem pedig tartósítószert. Bővebb információkat a dolixir.hu weboldalon talál!