Panel tápegységek

Panel tápegységek világításhoz

A panel tápegységet nem csupán a helyi világítástechnikai üzletekben lehet megvásárolni, hanem akár online is. Az online vásárlástól nem kell tartani, csak arra kell ügyelni, hogy megbízható helyről és minőségi termékeket vásároljon, melyek megfelelnek a leírásnak.

Panel tápegységek a ledsziget.hu webáruház kínálatában! A LED chipek és diódák kisfeszültségről működnek. A LED tápegységek általában tizenkettő vagy huszonnégy Voltos egyenáramot termelnek. A termék leírás ezt pontosan feltünteti, illetve mindenképp utána is kell járni, ugyanis a nem megfelelő típusú tápegység használatával a kisebb LED-ek, például a LED szalag akár tönkre is mehet. A LED tápegységeknek többféle típusa van, például ipari LED tápegységek, kültéren használatos, jellemzően vízálló tápegységek, LED adapterek. Ezek kapcsán elsősorban formai különbségek figyelhetők meg. A LED panelek kifejezetten vékonynak mondható világítótestek. Nem csak az irodák, bevásárlóközpontok, kávézók, csarnoképületek megvilágítására alkalmas, hanem akár az otthon megvilágítására is. Ráadásul ma már igazán esztétikus panelek kaphatók.

A kompakt fénycsövekről azt kell tudni, hogy egy fémszál felmelegedése által valósul meg a fénykibocsátás, melynek következtében nagyon sok energiát használnak el hőtermelésre. A LED panelekben viszont elektronok szabadulnak fel, melynek során nem történik hőtermelés, ezért a LED panel fény formájában hasznosítja a felvett energiát. Ennek köszönhetően akár nyolcvan-kilencven százalékos energiát is meg lehet takarítani, így nem hiába mondják a LED panelekre, hogy energiatakarékos alternatívák. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a ledsziget.hu webáruházba, ahol a széleskörű kínálatot is megtekintheti!