Szennyvíz tartály

Szennyvíz tartály telepítésével a havi vízszámla összege is redukálható!

Szennyvíz tartály telepítésén általában azok gondolkoznak, akik olyan helyen vetik meg lábukat, ahol nincs kiépítve a csatornarendszer, így a szennyvíz kezelése más módon nem megoldható. Akadnak azonban, akik továbbgondolják e hatalmas tárolóegység funkcióját és spórolás miatt adják fejüket erre a beruházásra.

Egy szennyvíz tartály beszerzése, telepítése rengeteg pénzkidobástól kímélheti meg a felhasználót, ráadásul ez az eszköz ahhoz is hozzájárul, hogy a Föld vízkészlete kevésbé legyen pazarlás áldozata. Miért? Mert a szennyvíz tartály esővíz gyűjtésére is tökéletesen alkalmas. A sunikft.hu webáruházban kínált termékek strapabíróak, időtállóak, ráadásul számos méret közül válogathatnak a megrendelők. Léteznek földbe süllyeszthető, illetve földfelszínen elhelyezhető, valamint univerzális modellek is. A tartályok mellett kiegészítők is vásárolhatók, mint tömítések, nyakmagasítók, stb..

A szennyvíz tartályba gyűjtött esővíz tökéletesen felhasználható öntözésre. Akár kiskertről, akár egy facsemete ültetvényről van szó, nem kell a mesterségesen tisztított, emberi fogyasztásra alkalmas vizet pazarolni, s azután a hatalmas vízszámlát fizetni. Kényelmes és fenntartható módja ez a növénytermesztésnek. S ezért nem csak a pénztárca, hanem a növények is hálásak. Mivel a növények a lágy vizet kedvelik, számukra az esővíz abszolút jótékony és áldásos hatású, szemben a csapvízzel, melyből a sok kalcium és magnézium sót még forralás útján sem lehet maradéktalanul eltávolítani. Ezek a szennyvíz tartályok azért is kiválóak a feladatra, mert fedéllel ellátottak, sötét színűek, s ezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy az algaszaporodás problémája lassabban üsse fel a fejét. Amennyiben szeretnének jót tenni a bolygóval, a saját növényeikkel és persze a pénztárcájukkal, keressék bizalommal a sunikft.hu csapatát, s válasszanak tetszés szerinti méretű szennyvíz tartályt az esővízgyűjtéshez!