Baba body

Bababody – a tökéletes ajándék

Egy új élet születése hatalmas változás egy család életében, hisz onnantól már semmi sem a régi. Amikor a szülők úgy érzik elérkezett az idő, hogy megosszák szeretteikkel a nagy hírt, az izgatott nagymamák és nagynénik lázas tervezgetésbe kezdenek. Ajándék ötletek tömkelege kerül a fejükben lévő képzeletbeli listára.

A bababody biztos, hogy ennek a bizonyos listának az elején van. Leginkább azért, mert abszolút alap darab egy baba gardróbjában, hiszen kényelmes, ráadásul remekül kombinálható más ruhatípusokkal. A bababody teljesen unisex ruha, csak a szín és minta tehet különbséget abban, hogy épp kislány vagy kisfiú a viselője. Éppen emiatt kiváló ajándék a kis jövevény számára! A mintáknak köszönhetően azonban nem csak a babák kaphatnak ilyet ajándékba. Mókás és frappáns eszköze lehet egy keresztszülő felkérésnek, de akár a baba érkezésének bejelentését is érdekesebbé lehet tenni egy ilyen bababodyval.

Az elsonapom.hu webáruház olyan egyedi bababodykat kínál a megrendelők számára, melyek egytől egyig minőségi textíliák felhasználásával, nagy odafigyeléssel és még nagyobb szeretettel készülnek. Az Első Napom csapata teljes mértékben magyar kézműves termékeket kínál a vásárlóinak, minden megrendelést egyedileg készítenek el. Az általuk használt technológiának köszönhetően pedig bármilyen részletgazdag legyen a megjelenítendő minta, nekik sikerül jól látható, időtálló, s természetesen élénk színekkel tarkított képet létrehozni a textilen. A rendelés menete egyszerű! Az egyedi kéréseket, feliratokat a szükséges mezőbe kell beírni, illetve a méreteket beállítani, s már mehet is a kosárba. A szállítás 2-3 munkanap alatt teljesül, s a termékekre pénz visszafizetési garancia jár. Többé nem kell gondolkodni a tökéletes baba ajándékon, a bababody kiváló választás!