Betonsimító

Betonsimító 83 kg üzemi tömeggel, a tökéletesen egyenletes felületért

A betonsimítók frissen öntött betonfelületek megmunkálására szolgálnak. Ezt a feladatot a betonsimítók megjelenése előtt is elvégezték a szakemberek, ám akkor sokkal több utómunkálattal járt a feladat és kevésbé volt precíz. Mára pedig a könnyebb, gyorsabb és pontosabb munkavégzés a cél.

Klikkeljen ide a részletekért, melyek a bestrent.info oldalon érhetők el. Az Atlas Copco gyártása alatt piacra került betonsimító nagyban megkönnyíti az építőiparban eltöltött mindennapokat. Amellett, hogy használata egyszerű, az eszközzel elvégzett munkafolyamat még rendkívül gyors is, a hatékonysága pedig vitathatatlan. Egy betonsimítóval előkészített betonaljzat nem kíván már drága utómunkát, mint a padlókiegyenlítés és társai. A gép által előkészített terület egyenletes, sűrű és tökéletesen sima lesz. Kizárólag megfelelően szellőző helyen alkalmazható az eszköz, de ezen kívül más óvintézkedések betartására is felhívják a gyártók a felhasználók figyelmét.

A bestrent.info oldalon bérelhető betonsimító Honda motorral ellátott, 83 kg össztömegű modell. Teljesítménye 4.8 kW, üzemanyagtartálya pedig 3,1 l. A közel egy méteres munkafelület szintén hozzájárul a gyors munkavégzéshez, hisz minél nagyobb a munkafelület, annál gyorsabban végezhető el az eszközzel a tervezett munkafolyamat. Az interneten megtalálható a simítógép használati útmutatója, melyben többek között részletes leírás szerepel az egyengetésről, visszacsiszolásról, vagy a simító mozgatásáról. A Bestrent cég által nyújtott szolgáltatás előnye, hogy a karbantartási munkálatokkal, valamint a tárolással nem kell törődnie a bérlőknek. Nehezen képzelhető el ennél kényelmesebb megoldás. Bérléssel kapcsolatos részletes tájékoztatásért a bestrent.info oldalon található elérhetőségek valamelyikén érdeklődhetnek az ügyfelek. Forduljanak hozzájuk bizalommal!