Migrénes fejfájás

Dolixir, a migrénes fejfájás hatékony ellenszere

A migrénes fejfájás minden tizedik embert érint hazánkban. A kínzó fejfájás különösen a nőket érinti, esetükben ugyanis háromszor gyakoribb az előfordulás esélye, mint a férfiaknál. A tünetek közé tartozik a koncentrációs nehézség, az émelygés, a látászavar, ingerlékenység és hangulatingadozás. Enyhülést jellemzően csak az elsötétített szobában való alvás hoz, de a Dolixirt is érdemes kipróbálni.

Migrénes fejfájás kialakulásának okát a mai napig kutatják a kutatók, azonban vannak olyan tényezők, melyeket sikerült azonosítani. Ilyen például bizonyos italok és ételek fogyasztása az arra érzékenyeknél, a szélsőséges időjárási jelenségek, az erős szagok és fények, a hormonok ingadozása és a stressz. A diagnózist elsősorban a páciens előzetes beszámolója alapján lehet felállítani. A rendszeresen vezetett fejfájás naptár ebben nagyon sokat segíthet. A neurológus által végzett vizsgálatok és a laborvizsgálat nagyon sokat segíthet a diagnózis felállításában. A migrén akár egy szövődmény tünete is lehet, ezért különösen fontos a panaszok kivizsgálása. A kínzó fejfájásnak több típusa van, mint például aurás migrén, aura nélküli migrén, csnedes migrén vagy szemmigrén.

Sajnos a migrén ellen nincs gyógymód, viszont az egészséges életmód, a stresszmenedzsment, a pihenés és az akupunktúra sokat segíthet a fájdalom megszüntetésében. Sokat segíthet, ha a gyógyszeres kezelések mellett nem-gyógyszeres, természetes kezeléseket is alkalmaz. Célszerű kipróbálni a Dolixirt is, amely egy természetes összetevőket tartalmazó, spray formátumú készítmény. Összesen tizennégyféle hatóanyag kombinációjából áll a Dolixir. Ha szeretne rendelni vagy bővebb információkra van szüksége a termék kapcsán, akkor látogasson el a dolixir.hu weboldalra!