Kutyakiképző képzés

Felnőttek számára elérhető kutyakiképző képzés

Vannak, akik nem tudják, hogy a kutyakiképzés milyen kemény munka, hogy mennyi háttértudás szükséges a gyakorlásához, illetve, hogy milyen típusú kiképzések léteznek.

A budapesti Akela Kutyaiskolában háromféle kutyakiképző képzés érhető el. A kutyakiképző tanfolyam, a rehabilitációs kutyakiképző képzés, valamint a „Mindent az engedelmességi munkáról” kutyakiképző tanfolyam. Mindhárom képzés hivatalos felnőttképzés, melynek elvégzése után sorszámmal ellátott tanúsítványt vehet át a résztvevő. A kutyakiképző tanfolyam és a rehabilitációs kutyakiképző képzés időtartama 12 hét, mely során megtörténik az online elméleti oktatás, valamint a gyakorlati. A gyakorlati oktatás a fővárosban és annak környékén kerül majd megtartásra, de természetesen erről idejében megkapják a tájékoztatót a jelentkezők, csakúgy, mint az órarendről. A „Mindent az engedelmességi munkáról” kurzus 8 alkalom, s online elvégezhető.

A kutyakiképző képzés többnyire kutyakedvelők, állatorvosok, menhelyen dolgozók, kutyákkal foglalkozó szakemberek számára lehet hasznos és érdekes kurzus. Az elméleti tananyag témakörei olyan területeket járnak körbe, melyek ismerete elengedhetetlen a kiválasztott kutyakiképző képzés elvégzéséhez, ám a három képzés típus anyagában akadnak átfedések, egyezések. Amennyiben még nem hozták meg a végső döntést, csak nézzék meg az oktatók, előadók listáját, ahol országosan elismert szakemberek nevei szerepelnek! Tőlük tanulni már önmagában megtisztelő, s az általuk átadott tudás garantáltan kamatoztatható lesz a későbbekben. Az Akela Kutyaiskola próbál kedvezni a kurzusra jelentkezőknek, mégpedig a tandíjat érintő különböző kedvezményekkel, valamint részletfizetési lehetőséggel. Jelentkezni az akelakutyaiskola.hu weboldalon, a jelentkezési űrlap kitöltésével tudnak az érdeklődők, a további lépésekről pedig a szervezők tájékoztatják őket.