Kutyaiskola

Széleskörű szolgáltatásokkal várja a kutyákat és gazdijaikat az Akela kutyaiskola

Manapság szerencsére egyre gyakoribb, hogy a felelős kutyatartók arra is gondot fordítanak a kötelező oltásokon kívül, hogy ebük megfelelően legyen szocializálva, s hogy bizonyos parancsokat tétovázás nélkül végrehajtson.

Ebben nyújt segítséget a kutyaiskola, s az ott dolgozó tapasztalt kutyakiképzők munkája. A budapesti Akela kutyaiskola szeretettel várja olyan hűséges négylábúak és gazdáik jelentkezését, akik szeretnék megismerni az igazi kutyás világot. Az általuk hirdetett tanfolyamok kezdő kutyásoknak és haladóknak egyaránt szórakozást és kihívást nyújt. Míg a kezdő tanfolyamon a hangsúly a kutya és gazda közötti összhang megtalálásán van, a középhaladó és haladó tanfolyam során a koncentráció nyújtása valamint a magasabb szintű feladatok elsajátítása kap szerepet. A klubfoglalkozásokat pedig a haladók számára tartják meg, akik az elvégzett szintek után sem szeretnék, ha elkanászodna az eb, s további tanulnivalókat szeretnének gyakorolni.

Az akelakutyaiskola.hu oldalon részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők a kutyaiskola árairól, valamint az órarendről. Akik komolyan fontolgatják a kiképzést, a tanfolyamok menüpontban elolvashatják a különböző szintekhez tartozó leírást, hogy tudják, milyen eredményre számíthatnak a kurzus végére. Egy kutyatartó számára az engedelmesség és a problémamentes behívás alapkövetelmény, hisz ennek hiánya komoly problémákat okozhat. Emellett pedig a társas érintkezés is csak a javát szolgálja a kutyáknak. Ráadásul egy-egy ilyen alkalom a gazdikat is kimozdítja kicsit a komfortzónájukból, így a kutyaiskola minden tekintetben és minden résztvevő számára egy nagyon jó hétvégi elfoglaltság. Az Akela Kutyaiskola a fent felsorolt szolgáltatások mellett kozmetikát, panziót, napközit, sportlehetőséget és magánképzéseket is nyújt az arra igényt tartóknak. Keressék őket bizalommal!