Izületi gyulladás

Ízületi gyulladás enyhítése természetes összetevőket tartalmazó készítménnyel

Az ízületi gyulladás fájdalmas, kínzó tünetekkel jár, melyek kihatnak a kedélyállapotra, a fizikai aktivitásra, valamint a mozgástartomány is beszűkül idővel. Emiatt nagyon fontos még a kezdeti időszakban lépéseket tenni a fájdalom enyhítése érdekében.

Ízületi gyulladás egyik legfőbb ismérve, hogy kínzó fájdalmat okoz, mely komoly kihatással van a mindennapokra is. Jellemző még az ízületi merevség, a rossz közérzet, a hőemelkedés és a láz. Az ízületi gyulladásra sokan csak legyintenek, ami nagy hiba, hiszen az elváltozás hátterében akár komoly betegség is állhat. Az ízületi gyulladást okozhatja anyagcserezavar, steril gyulladás, hirtelen megerőltetés, porckopás vagy fertőzés. A diagnózist reumatológus vagy ortopéd szakorvos tudja felállítani. A pontos kórmeghatározás miatt további vizsgálatokra, valamint vérvételre kerülhet sor. Ha felmerül a bakteriális fertőzés gyanúja, akkor szükség lehet az ízületi nedvekből származó mintára is. Csak a pontos diagnózis tudatában kezdődhet meg a kezelés. Általában fájdalomcsillapítót és gyulladásgátlót ír fel az orvos. Súlyos esetben akár szteroidos gyógyszerekre is szükség lehet.

Természetesen a borogatás és a fájó terület pihentetése is nagyon fontos. Ha nem szeretné egyik fájdalomcsillapító tablettát a másik után bevenni és gyomorégés miatt szenvedni, akkor célszerű kipróbálni a Dolixirt, mely egy természetes összetevőket tartalmazó, gyors enyhülést hozó készítmény. Spray formátumban kapható, mely különösen előnyös, hiszen így közvetlenül a fájdalom helyén lehet használni. A Dolixirt egy időben akár a teljes család tudja használni. Ráadásul így nem kell az étkezéshez sem kötni alkalmazását. Ha szeretne még több információhoz jutni, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba!