Szennyfogó szőnyeg

Komfortosabb és higiénikusabb világ a szennyfogó szőnyeg alkalmazásával

Számos esetben komoly kihívást jelent a környezetünk tisztán, higiénikusan tartása. Szerencsére ma már többféle eszköz megkönnyíti a dolgunkat, hogy ne kelljen egy egész napot takarítással tölteni. A szennyeződéseket tekintve a bejárat kritikus terület. Különösen igaz ez az üzletekre, bevásárlóközpontokra.

Szennyfogó szőnyeg a hagyományos szőnyegekhez képest jóval strapabíróbb. Ezek a típusok különféle funkciójú lábtörlő elemekből épülnek fel. Szennyfogó szőnyegekre egész évben, de különösen télen van nagy szükség, amikor a latyakos idő miatt az emberek a lábukon beviszik a koszt, sarat, nedvességet a belső térbe. A megfelelő eszköz nélkül, ami ezt felfogná, egész nap takarítani kellene a padlót. Ezek a szőnyegek nem csupán vállalkozások, hanem magánházak, otthonok számára is kiváló alternatíva, ha szeretnénk, hogy tiszták maradjanak a felületek. A kiváló minőségű polipropilén szálak a makacs szennyeződéseket és nedvességet is képes felszívni. Ha nem szeretnénk egész nap a padlót suvickolni, akkor mindenképp szükség van erre a praktikus eszközre.

További előnyük, hogy rendkívül tartósak ezek a darabok. Tisztításuk is igazán könnyű, hiszen gyakran egy alapos porszívózás, illetve egy nedves tisztítás is elegendő, hogy úgy nézzenek ki, mint eredeti állapotukban. A szőnyeg csúszásmentes hátlappal van ellátva, aminek köszönhetően biztonságot nyújt, nem kell attól tartani, hogy esetleg elcsúszunk. Kültéri, illetve beltéri használatra is tökéletesen alkalmas. Annak ellenére, hogy mennyire praktikus és strapabíró, igazán könnyű, így könnyen áthelyezhető egyik pontból a másikra. Emellett többféle méretben és színben kapható, így kedvünkre válogathatunk a hatalmas kínálatból. A szonyegshop.com kínálatából online is válogathatunk.