Szépségcikk

Szép körmök egyszerűen a manikűr segítségével

A nők számtalan módon igyekeznek még vonzóbbá tenni külsejüket, illetve fenntartani az ápolt megjelenést. Ennek egyik kiváló módja a műköröm építése a saját körmökön. Sokan mégis ódzkodnak tőle, mert nagyon sok rémhírt lehet hallani ezekről a szépészeti kiegészítőkről.

Műköröm kapcsán először is fontosnak tartjuk leszögezni, hogy egyáltalán nem csúnyák vagy jelentenek korlátot a mindennapokban. Természetesen az esztétikus kinézet mindenkinek mást jelent, ahogy az ápolt megjelenés is, azonban egy kisebb méretű, szépen díszített műköröm egyáltalán nem hivalkodó, hanem igazán ízléses. A műköröm említésekor sokan hatalmas műköröm csodákra gondolnak, holott igazán szolid méretekben is elérhetők, így nem kell feltétlenül a szélsőségekre asszociálni. Csak a nagyon extrém hosszúság vagy forma okoz akadályt a mindennapokban. A legtöbb nő viszont óvakodik ezektől és beéri egy szolidabb típussal. Ma már rengeteg lehetőségünk van kifejezni egyedi stílusunk. Válogathatunk rengetegféle szín, csillámpor, matricák és számtalan egyéb kiegészítő közül, melyek segítségével egyedi megjelenést adhatunk a műkörömnek.

Az ápolt, gondozott műkörmök az önbizalmunkra is jó hatással vannak. A szép körmök ma már az igényes megjelenéshez szorosan kapcsolódnak. Egy egyszerű példával élve, senki sem fog szívesen kezet egy olyan emberrel, akinek szemmel láthatóan le vannak rágva a körmei vagy koszos a körmök alatt. A műköröm tökéletes alternatíva azoknak, akiknek csak nehezen nő meg a körme vagy gyenge a körömlemez. A saját körmök regenerálódása érdekében nagyon fontos, hogy a műkörmök időben el legyenek távolítva, illetve a köröm ápolásról sem szabad elfeledkezni. A műköröm építése, illetve eltávolítása kapcsán célszerű szakember segítségét kérni.