Modern járőrellenőrző rendszer

Miért érdemes a Trinity Guard modern járőrellenőrző rendszert alkalmazni?

A Trinity Guard járőrellenőrző rendszer több szempontból is felülmúlja a konkurencia termékeit. A korábbi csekkoló rendszerek nagy hátránya elsősorban az volt, hogy a rendszert egyszerűen át lehetett verni, tehát lehetőséget adtak a csalásra. A Trinity Guard rendszer esetében erre nincs esély, nem lehet átverni, viszont számos egyéb előnyt nyújt a felhasználók számára.

Modern járőrellenőrző rendszer által kizárható a korábbi rendszerek tipikus hibája. Manapság, szinte minden ember zsebében ott lapul egy okostelefon, kár volna ezt a tényt figyelmen kívül hagyni. A Trinity Guard rendszer GPS technológiát használ, ami azt jelenti, hogy nem tudják a biztonsági őrök átverni, hiszen nem befolyásolhatják a rendszert a korábbi csekkolós trükkökkel. További előny, hogy nem szükséges külön célhardvert vásárolni, hiszen bőven elegendő, ha a biztonsági őr rendelkezik egy okostelefonnal, amire iOS vagy Android operációs rendszert lehet telepíteni. A felhasználók különösen azért kedvelik a Trinity Guard járőrellenőrző rendszert, mert rendkívül egyszerű a használat, hiszen appokat szinte mindenki használ, így a tanulási fázis igazán rövid.

Hosszútávon különösen jó választás a Trinity Guard, hiszen nem jelent problémát sem a bővítés, sem az új eszköz beszerzés, hiszen csak telepíteni kell rá az applikációt. Nem kell attól tartani, hogy ha a célhardver tönkre megy, akkor nem lehet újat venni, mert például nem gyártják az akkori típusokat. Természetesen így attól sem kell tartani, hogy esetleg az okostelefon eltűnik. A Trinity Guard járőrellenőrző rendszer rengeteg előnnyel és extra funkcióval rendelkezik, így gond nélkül, egyszerűen lehet használni. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a trinityguard.hu weboldalra!