Domain regisztráció

Minden, amit a domain regisztráció folyamatáról tudnia kell!

A domain név egy olyan azonosító, amelyet például egy weboldalhoz rendelnek. A domain neveket egy domain név regisztrátornál regisztrálják, amely jogosult domain nevek értékesítésére és kezelésére.

A domain regisztráció első lépése a domain kiválasztása, amely még nem foglalt, majd be kell fizetnie a regisztrációs díjat. A regisztrációs díj általában nagyon olcsó. Miután regisztrált egy domain nevet, használhatja azt egy weboldal vagy akár egy üzleti e-mail cím létrehozására. Számos különböző domain név regisztrátor közül választhat, de az awh.hu az egyik legjobb választás a piacon. A domain név regisztrátor kiválasztásakor fontos figyelembe venni olyan tényezőket, mint az ár, a funkciók és az ügyfélszolgálat. Minél rövidebb és egyszerűbb a domainnév, annál könnyebben megjegyzik azt az emberek. Ha webhelye vagy vállalkozása van, használjon olyan kulcsszavakat, amelyek relevánsak a szakterületéhez.

Ez segít az embereknek megtalálni a webhelyét, amikor ezekre a kulcsszavakra keresnek. A kötőjelek és az aláhúzások olyan karakterek, amelyek megnehezíthetik az emberek számára, hogy megjegyezzék és beírják a domain nevét, ezért ezeket ne használja, ha lehetséges. Amennyiben a domain nevét több évre regisztrálja hosszú távon pénzt takaríthat meg, és biztosíthatja, hogy Ön rendelkezzen a domain név felett több éven keresztül is. Miután regisztrált egy domain nevet, azt minden évben meg kell újítania, ha nem foglalja le több évre is. A domain név megújításához be kell jelentkeznie a domain név regisztrátor fiókjába, és be kell fizetnie a megújítási díjat. Ha nem újítja meg a domain nevét, az lejár, és más számára elérhetővé válik. Ha meg akarja tartani a domain nevét, mindenképpen meg kell újítania azt, mielőtt lejárna. Keresse fel az awh.hu weboldalt és nézzen szét az ajánlataink között, mert garantáltan megtalálja azt, amit keres.