Szép bőr vitamin

Egészséges és szép bőr vitamin kínálat

Az egészséges életmód és a bőrnek megfelelő arcápolási rutin kialakítása mellett a legfontosabb tápanyagok beviteléről is gondoskodni kell. Sajnos még a legkörültekintőbb, egészségesebb táplálkozás mellett sem lehet elegendő vitamint és ásványi anyagot bevinni a szervezetbe, ezért táplálékkiegészítő alkalmazására van szükség.

Szép bőr vitamin többféle található a Supreme Pharmatech kínálatában. A külső ápolás is nagyon fontos, azonban akkor lesz igazán szép az eredmény, ha ehhez belső ragyogás is párosul. A liposzómás vitaminok sokkal jobbak hagyományos társaikhoz képest, hiszen ez esetben a vitamint a liposzóma védi, így jóval kisebb a bomlás miatti veszteség, míg a biohasznosulás mértéke százszázalékos. Az L801 Skin day elnevezésű bioaktív liposzómás étrend-kiegészítő nem csupán a bőr, hanem a teljes test regenerálódását elősegíti. A bőr nap, mint nap számos egészség romboló hatásnak van kitéve, ezért táplálása nagyon fontos. Az L801 Skin day készítményben tizenhatféle gyógynövény kivonata található meg, melyek fejlesztik és erősítik a bőrsejtek tápanyagellátását.

Emellett hasznos lehet még az O252 Life Factor, melyet várandósság esetén különösen jó döntés alkalmazni a benne lévő A-, B-, C-, D- és E-vitaminok miatt. Ezenkívül tartalmaz még cinket, magnéziumot, valamint vasat, melyek a baba és a kismama egészségére egyaránt nagyon jó hatással vannak. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak az immunrendszer egészségéhez és javítják az általános egészségi állapotot. A Glutathione 50 liposzómás vitamin legfőbb összetevője az L-glutation, mely védi az idegrendszert, javítja az immunrendszer működését és növeli a szervezet energiaszintjét. Bővebb információkat a supremepharmatech.hu weboldalon tudhat meg, ahol a termékeket is megtekintheti!