Ülőgarnitúra

Pontosan milyen az ülőgarnitúra 3 2 1 formátumban?

A nappali ülőgarnitúra kiválasztása rendkívül nehéz feladat, hiszen ez a helyiség egyik legmeghatározóbb bútora méreteiből adódóan. A 3-2-1 ülőgarnitúra az egyik legpraktikusabb ülőbútor kombináció, mivel több elemből áll össze.

Ülőgarnitúra 3 2 1 formátumban kiváló választás nagyobb méretű nappalikba, ahol előszeretettel fogadnak vendégeket. Ez a kombináció egy három és egy két személyes kanapéból áll, illetve egy kényelmes fotelből vagy puffból. A 3-2-1 összeállítás rendkívül praktikus, így nem csak manapság, hanem már nagyszüleink idejében is létezett és közkedvelt volt. Nagyon sokféleképp lehet variálni, ezért rendkívül sok lehetőséget rejt magában ez az ülőalkalmatosság kombináció. Az ülőfelületeket akár egymással szemben is el lehet helyezni, így a társaság tagjai, akik helyet foglalnak ezeken a kanapékon jól látják egymást. A 3-2-1 garnitúra további előnye, hogy egy bútorcsoportként kiválóan jelezni lehet, hogy az adott helyiség a nappali.

Legyen szó bármilyen ülőgarnitúráról, nagyon fontos, hogy a választás során a méreteket tartsd szem előtt. Érdemes egy mérőszalaggal lemérni a rendelkezésre álló helyet és a pontos méretek tudatában nekiállni keresgélni. Ezek a bútorok elsősorban a nagy méretű nappalikban mutatnak nagyon jól, így könnyen abba a hibába eshetsz, hogy feleslegesnek érzed a méricskélést, mondván, hogy úgy is elférnek az ülőgarnitúra darabjai. A biztonság kedvéért azt javasoljuk, hogy menj biztosra és mérd le a méreteket. A színek és a stílusok kapcsán nagyon sok alternatíva áll rendelkezésre, így bármely lakberendezési stílus áll közel hozzád, biztosan találsz kedvedre valót. Némely típusok extra funkciókkal is el vannak látva, így még kényelmesebb lehet a kanapékon való lazítás. A legjobb, ha alaposan felméred a kínálatot, például a brandonbutor.hu webáruházban!