Salesforce bevezetés

Salesforce bevezetés nemzetközi tapasztalattal is!

A Salesforce jelenleg különféle szoftvermegoldásokat és platformokat kínál a fejlesztők számára egyedi szoftverek/alkalmazások létrehozásához és terjesztéséhez. Az olyan technológiai óriások, mint a Google, a Twitter, az Amazon és a Facebook, a Salesforce-ot SaaS vagy PaaS formájában használják.

Salesforce bevezetés elérhető a hu.bitmist.com weboldalon, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is megtekintené a Salesforce minden részletét. A Salesforce fejlesztői a felhőben készíthetnek alkalmazást, és a Salesforce használatával megoszthatják azt több vállalattal több tartományban. Ha már a HR-rendszerekről beszélünk, a világon minden vállalatnak van HR csapata. Minden HR-csapatnak szüksége lenne egy HR-alkalmazásra az alkalmazottak nyilvántartásának tárolására. Az ilyen alkalmazásokra vonatkozó szinte minden specifikáció minden vállalatnál közös lenne. Fejlesztőként tehát nagyon egyszerű lenne létrehozni egy Salesforce-alkalmazást az ilyen specifikációkhoz, feltölteni a felhőbe, és egyszerre több ügyfélnek is nyújtani szolgáltatásként. Ugyanennek a karbantartása teljes egészében is elvégezhető. Tehát alapvetően a méretezhetőség problémája megszűnik. Erre képes a Salesforce, és ezért fontos a Salesforce az Ön vállalkozása számára.

Ugyanez vonatkozik a pénzügyi rendszerekre is, mivel a legtöbb pénzügyi társaságnak vagy banknak nyomon kell követnie a különböző tranzakciókat, kik bonyolítják azokat, mekkora összeget bonyolítottak le, és mikor történik a tranzakció. Egyetlen alkalmazás hozható létre, hogy megfeleljen az összes szükséges specifikációnak, és az alkalmazásnak a felhőben való közzétételével több kliens is kiszolgálható. A Marketing Cloud-ot szinte minden cég használja marketing célokra. Ez felhasználható az értékesítési számok növelésére. Bővebb leírásért keresse fel a hu.bitmist.com-ot.