Időskori látásromlás

Támogassa szemét az időskori látásromlás elkerülése érdekében!

Az időskorral együtt járó fizikai leépülés, például a látásromlás enyhíthető, például vitaminok fogyasztása által. Ugyanakkor nagyon nem mindegy, hogy a vitaminokat milyen formában viszi be a szervezetébe, ugyanis nem mindegyik kellőképp hatásos formula.

Időskori látásromlás nagy mértékben enyhíthető a kellő vitamin bevitellel és a szem kímélésével. A szem egészségének megőrzésére többféle praktika áll rendelkezésre. Elsősorban érdemes mellőzni az olyan helyzeteket és tevékenységeket, melyek rontják a látást. Ilyen például a rossz látási viszonyok között történő munkavégzés vagy a képernyő hosszú időn át való nézése, például számítógépen vagy laptopon végzett munka esetén, de a közösségi médiás posztok órákon keresztül való bámulása is ide tartozik. Emiatt célszerű kékfény szűrőt alkalmazni, főleg, hogy sok esetben nem jöhet szóba a képernyő hosszú időn át tartó nézése. Vannak kékfény blokkoló programok, melyeket le lehet tölteni az okoskészülékre, de akár kékfény szűrővel ellátott szemüveg beszerzése és viselése is megoldhatja a problémát.

A vitamin pótlás nem csupán a szervezetet, hanem a látást is segíti. Azonban nem mindegy, hogy milyen vitamin készítményt használunk. A hagyományos típusokhoz képest sokkal jobb a liposzómás alternatíva. A liposzóma egy igazán pici, gömb alakú molekula, melynek belsejében egy vízcsepp an jelen, amit egy természetes anyagú burok véd. Ennek köszönhetően a vitaminok bomlás nélkül jutnak el a szervezet egyes pontjaira, ahol hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. A liposzómás technológia leginkább azért hatékony, mert a biohasznosulás mértéke százszázalékos. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra!