Calypso jakuzzi

Vitalspa Calypso jakuzzi számos funkcióval

A Calypso masszázsmedence nem más, mint a Vitalspa legnagyobb jakuzzija, a maga ezerháromszáz literes űrtartalmával. Ezenkívül a két darab masszázspumpa és a negyvennyolc darab fúvóka is hozzájárul ahhoz, hogy a jakuzziban töltött minden egyes pillanat a feltöltődésé legyen.

Vitalspa Calypso kiváló választás nagy családosoknak, sok baráttal rendelkezőknek és azoknak, akik értékelik a luxust és a minőséget. A jakuzzi minden részlete minőségi anyagokból áll. A tartószerkezet integrált fémből áll, míg a burkolata hőkezelt fém. Az erős fém tartószerkezetnek köszönhetően a masszázsmedence a szélsőséges hőmérsékleti változásoknak is képes ellenállni és attól sem kell tartani, hogy esetleg deformálódik. A kiváló minőség mellett az is a jakuzzi mellett szól, hogy rengeteg funkcióval rendelkezik, ami tovább növeli a kikapcsolódás fokát és az élményt. A Calypso jakuzzi Easy Control vezérléssel rendelkezik, így könnyedén lehet kezelni a fúvókákat, a pezsgés fokát, a fényeket, valamint a víz hőmérsékletet. A rengeteg extrának köszönhetően a jakuzziban töltött minden egyes perc élvezetes.

A Calypso jakuzzi színterápiával is rendelkezik, így a masszázsmedencében pihenve kiválaszthatja, hogy melyik szín passzol leginkább a hangulatához. A medence öt-hat személy számára ideális, ugyanis egy fekhely és öt ülőhely található benne. Az összes családtagnak és barátnak nagy élmény a jakuzziban lazulni. Azt viszont érdemes tudni, hogy a masszázsmedence nagy méretű, ezért, ha beltéren szeretné elhelyezni, akkor mindenképp nagy térre lesz szükség. A strapabíróságnak köszönhetően a kültéri elhelyezésnek sincs akadálya. Ha szeretné látni a Vitalspa Calypso jakuzzi összes előnyét és paraméterét, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vitalspawellness.hu webáruházba!