Hús nagykereskedés

Ellenőrzött termékek, megbízható hús nagykereskedés

A húsipar egy viszonylag kényes terület. A legfontosabb ebben a szakmában, hogy az értékesítők friss és ellenőrzött termékeket kínáljanak a vásárlóiknak. Azonban a szállítás még így is okozhat némi nehézséget.

Ez a hús nagykereskedés garantáltan nem okoz csalódást ügyfeleinek. Sok éves tapasztalattal, rengeteg partnerrel és több tonna eladott húsipari termékkel a hátuk mögött minden vevő számára képesek biztosítani a minőségi árucikket. A Hús Sziget vállalja a különböző húsok importját és exportját, s ennek köszönhetően számos országban és kontinensen hoztak létre partneri együttműködéseket, melyek évek óta sikeresen működnek. Titkuk az ügyfélközpontúságban és a kölcsönös bizalomban rejlik. A magyar hús nagykereskedés abszolút megbízható, logisztikai ügyintézésük pedig magasan kiemelkedik a tömegből. Külföldi szállítás során a hús nagykereskedés intézi a vámkezelést, a logisztika minden részét, biztosítja a minőséget, így a vevőknek csak a tökéletesen jó minőségű, friss áru érkezését kell várniuk. A weboldalukon található hosszú partnerlista tökéletes visszaigazolásként szolgál az országon belül együttműködésekről.

Kínálatukban megtalálható sertés, marha, kacsa, pulyka, csirke, ló, bárány, liba és nyúlhús, illetve húskészítmény, melyeket fagyasztott formában juttatnak el a megrendelőikhez. A Hús Sziget hús nagykereskedés termékei csak azután kerülnek forgalomba, hogy átestek a szigorú ellenőrzéseken, valamint megfeleltették őket a nemzetközi minőségi előírásoknak. Így aki náluk szerzi be húsipari termékeit, biztosan nem csalódik! A hus-sziget.hu oldalon található „Névjegyek” menüpontban elérhető a rendező és az értékesítő ügyintéző telefonszáma és email címe is. Kérdéseikkel keressék őket bizalommal!