Reptéri parkolás

Reptéri parkolás – a mindenki számára biztonságos megoldás

Egy utazás előtt gyakran okoz fejtörést a repülőtérre való kijutás mikéntje, illetve, amennyiben ez autóval történik, felmerül a kérdés: hol kerül biztonságos tárolásra az utazás ideje alatt, illetve hogyan lesz megoldva a hazaút?

A reptéri parkolás kényelmes megoldást kínál minden ügyfél számára. Ezzel a szolgáltatással nem csak a komfortos reptérre jutás, hanem a hazaút is egyszerűen kivitelezhető. A 0-24 órán keresztül őrzött területen biztonságban elhelyezhetők a gépjárművek, s igény esetén fedett parkoló is kérhető, hogy az autókat ne érjék nem kívánt természeti hatások. A parkoló területe gondozott, karbantartott és a maximális biztonság érdekében kamerával megfigyelt. Az üzemeltetők az elektromos autó tulajdonosokra is gondoltak, így számukra nem csak a reptéri parkolást, hanem elektromos töltési lehetőséget is biztosítanak az utazásuk alatt.

Az europaparkolo.hu oldalon részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők a különleges extra szolgáltatásokról, a reptéri parkolás foglalásának menetéről, az árakról, valamint képeket is megtekinthetnek. A foglalás néhány kattintással elvégezhető online felületen. A parkolóhelyre érkezéskor pedig mindössze egy rövid adminisztrációra van szükség, majd ezt követően légkondicionált reptéri transzfer juttatja el az utasokat és poggyászukat a terminálokig. Természetesen a reptéri parkolás e kényelmes kiegészítő szolgáltatása visszafelé is érvényes. Mindössze az adminisztráció során kapott telefonszámot kell tárcsázni, s a transzfer pillanatokon belül eljuttatja a parkolóba a fáradt hazatérőket. Az Európa Repülőtéri Parkoló kedvezménnyel jutalmazza azokat, akik visszatérő ügyfelekként, náluk veszik igénybe a reptéri parkolás lehetőségét. További információkért keressék őket a weboldalukon található elérhetőségeken!