Egyedi kulcstartó készítés

Így tervezzünk egyedi kulcstartó készítés esetén

Bizonyos, a mindennapokban szinte folyamatosan használt kiegészítőink esetében néha egyáltalán nem gondolunk arra, mekkora előnyt jelenthet, ha az személyre szabott és megjelenésében is különleges.

Pedig például egy egyedi kulcstartó készítés több szempontból is bölcs lépés lehet. Egyfelől így olyan kiegészítőt gyártathatunk magunknak, ami biztosan minden tekintetben tökéletesen megfelel majd az elvárásainknak. Kevesen tudják, de már arra is van lehetőség, hogy teljesen unikális formákat készíttessünk, így akár kedvenc csapatunk címerét, vagy épp kutyánk alakját is viselheti az eszköz. Természetesen az egyedi kulcstartó készítés legelterjedtebb formáját még mindig a gravírozott darabok jelentik. Ez a módszer azért is roppant elterjedt, mert a modern gépekkel már nem csak a fából készült példányokat, hanem a fém, illetve bőr alapanyaggal rendelkező kulcstartókat is villámgyorsan lehet feliratozni. Ráadásul nem csak betűket kérhetünk, hanem akár szimbólumokat, sőt, nagyobb felület esetén akár fotót is.

Ugyanakkor a legbölcsebb, ha elérhetőségeinket is feltüntetjük, amikor az egyedi kulcstartó készítés mellett határozunk. Nincs ugyanis annál bosszantóbb, mint amikor egy komplett kulcscsomót veszítünk el, hiszen ez jellemzően több zár cseréjét hozza magával. Ám ha a becsületes megtaláló könnyedén el tud érni minket, akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy visszakerül hozzánk, amit elhagytunk. Legyünk azonban nagyon körültekintők és az egyedi kulcstartó készítés a feliratozás fázisához érkezik, kizárólag csak a telefonszámunkat írassuk rá a felületre, a címünket semmiképp sem. Így megóvhatjuk magunkat a későbbi kellemetlenségektől. Ezzel a lehetőséggel tehát feltétlenül érdemes élni, ám alaposan gondoljuk meg, hogy pontosan milyen információkat is osztanánk meg egy idegennel és eszerint válasszuk ki a feliratozást.