Kazáncsere

Pest megyében is vállalunk kazáncserét, Budapesti árakon!

Budapesti cég révén, sokan azért nem veszik föl velünk a kapcsolatot, mert azt hiszik, hogy drágábban fogjuk elvégezni ugyan azt a munkát Pest megyében, mint Budapesten, de ez természetesen nem igaz!

Ugyan azt a precíz, mindenre kiterjedő és odafigyelő munkát fogjuk prezentálni mint bárhol máshol és ugyan azon az áron.

Nagyon sok ismerősünk lett Pest megye területén, akiknél mi végeztünk kazáncserét s mondták, az árajánlatok közti különböző tételeket, amik a másik vidéki kivitelező cég még csak fel sem hozott neki. A másik cég, szemrebbenés nélkül kihagyta volna az iszapleválasztó beépítését, vagy az EPH meglétét, a jegyzőkönyveket sem hangsúlyozták ki. Sajnos a mai világba egyre több az ilyen és ehhez hasonló „szakcég”, akik a hozzá nem értő megrendelőt átverik és nyerészkednek rajta.

A mi cégünk még az anyagárra sem tesz 1-Ft hasznot se. Más cégek, mondanak egy fix összeget, amiből ki fogják tudni hozni a kazáncserét, természetesen mondanom se kell, hogyha kevesebb anyagköltségből fogják kihozni, akkor Önnek nem lesz annyival kevesebb költsége, kivéve ha minket választ! Ugyanis mi névre szóló számlát viszünk az összes beépített anyagról, ami valójában beépítésre került s Önnek csak annyit kell fizetnie amennyibe ténylegesen kerültek a hozzávaló anyagok. Akár Ön is megvásárolhatja az új kondenzációs kazánját, mi abszolút nem ragaszkodunk hozzá.

Ugyan ez a helyzet a füstgáz elvezetéssel is, szerelés után visszaszámoljuk a ténylegesen beépítésre került anyagokat és csak arról fogunk számlát küldeni.

Mire kell figyelni kazáncserés árajánlatba, aminek mindenképpen benne kell lennie, hogy szabályos legyen egy kazáncsere?

Személyes felmérés nélkül ne is fogadjunk el árajánlatot, cégektől, mert akkor nem biztos, hogy azt fogjuk kapni amit szeretnénk.

Felmérés során meg kell nézni, hogy a kondenzvizet, hová lehet elvezetni, mivel hivatalosan és szabályosan azt csak szennyvízcsatornába lehet kötni, pl.: mosógép elvezetés, vagy mosdó alá szifonba. Ellenőrizni kell, hogy ez a kondenzvíz nyomvonal létre jöhet-e gravitációsan, vagy kell-e hozzá átemelő szivattyú.

Ellenőrizni kell felmérés során, hogy a füstgáz elvezetés, hogyan lehet kivitelezni, milyen a meglévő épített kémény belső fala, van-e tetőkibúvó ablak, van-e kilépő, van-e elhúzás a füstgáz elvezetésben.

Meg kell győződni arról, hogy van-e 30mA-es fírelé beépítve a villanyszekrényben, ez a kazán védelme miatt elengedhetetlen. Illetve, hogy milyen termosztát van jelenleg.

Fel kell mérni a lakás hasznos terét, valamint a meglévő radiátorok méreteit. A kazán kiválasztásakor fontos tényező.

Ezek azok az alapvető dolgok amik mindenféleképpen szerepeltetni kell az árajánlatban, villanyszerelés, fírelé, ügyintézés, engedélyezés, hő és áramlástechnikai méretezés, kondenzvíz elvezetés csatornába, iszapleválasztó beépítése és természetesen a kazán garanciális beüzemelését is. A többi dolog megbeszélés kérdése, kazán védelme, hőcserélő, radiátor méretezés, rendszer átmosás, kazán áthelyezése, gázterv.