Eredeti férfi parfüm

Vásárolj minőségi eredeti férfi parfümöket!

A férfi parfümök használatára gyakorlatilag ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a nőiekre. Mindkét nem hajlamos elkövetni bizonyos hibákat. Ha az a cél, hogy az adott illatot megfelelőképp használd, akkor érdemes megfogadnod néhány alapszabályt.

Eredeti férfi parfümök nem csak a helyi drogériákban, hanem akár online is megvásárolhatók. Sokan esnek abba a hibába, hogy replikákkal érik be, azonban ez egyáltalán nem jó döntés. Ezeknél a típusoknál eleve kétséges, hogy milyen összetevőket tartalmaz a készítmény. Ha megtalálod a számodra tökéletes parfümöt, akkor gondoskodj arról, hogy minőségi forrásból szerezd be. Az illat tökéletes kiegészítő, de csak abban az esetben, ha megfelelőképp használod. A parfümöt nem kell az egész testedre locsolni, hanem a pulzuspontokon kell elősorban alkalmazni, ott is csak egy-két fújásra van szükség. Ezek a pontok a mellkas, a halánték, a könyökhajlat, a csukló és a fül mögötti rész. A parfüm akkor fejti igazán kellemes illatát, ha kellőképp hidratált, tehát nem száraz bőrön használod. Ha mégis így teszel, akkor a száraz bőr beszívja a parfüm nedvességét, melynek aromái emiatt hamar elillannak. Ezért jobb zuhanyzás után, nedves bőrre alkalmazni a parfümöt.

Ahogy az élet számos más területén, úgy ez esetben is nagyon fontos a mértékletesség, tehát, hogy ne vidd túlzásba a parfüm használatot. Ha így teszel, például egy randit megelőzően, akkor pont ellentétes hatást fogsz elérni, mint amit szeretnél. Ezenkívül az is fontos, hogy csak a bőrödre és ne a ruhára fújd a parfümöt! A parfüm a ruhán akár nyomot is hagyhat, melyet rosszabb esetben nem is lehet kiszedni a ruha anyagából. Ha parfümöt használsz, akkor csak permetezd a bőrödre, de semmiképp ne kend el. Ezzel ugyanis nem terjed el az illat, hanem épp ellenkezőleg, csak tönkre teszed.